Genetik Hastalıklar Tedavide Tamamlayıcı Doğal Ürünler

Siğillere Dikkat

Siğillere Dikkat

Siğillere Dikkat Hpv Virüsü, Genital Siğil olan bölgelerde ASLA jilet kullanmayın. Ağda epilasyon yapmayın. Asit içerikli kremler veya damlalar kullanmayın.

Kısacası siğil olan bölgeyi tahriş etmeyin çünki kanı, suyu, sıvısı değdiği yerden ve dokandığı yerden çoğalarak çıkmaktadır.

Terleme yolu ile bile siğillerin çoğalma yayılma ihtimali çok yüksek bunun için kuru tutun kağıt havlu vs ile koruyun sık sık değiştirerek nemli olmasını engelleyin tahriş etmekten kaçının.

Genital bölge temizliğini 2,,3 numara traş makineleri ile tahriş yapmadan özen göstererek yapabilirsiniz. Bunlara dikkat ederseniz hpv virüsü çoğalmayacak yayılmayacaktır.

HPV FORUM SİĞİL FORUM
HPV den Siğilden Kurtulanlar Yenenler.

Tedavisi İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

HPV bir vürüstür Lezyonları, siğil benzeri normal siğiller değildir. HPV virüsünü Negatif etmek gerekir. Normal siğil olmadığı için Yakmayla, Dondurmayla, Lazerle, Asit içerikli damlalar ve krem ile geçmez. Cildinizi tahriş ettiğiniz için çoğalarak yayılır. 

İlgili Yazılar

HPV ŞU ANLAMA GELİYOR

HPV ŞU ANLAMA GELİYOR HPV ŞU ANLAMA GELİYOR HPV Human papilloma virus veya insan papilloma virüsü HPV veya İPV, papilloma virus ailesine mensup, deri ve mukozal yüzeylerdeki bazal epitelyal tabaka hücrelerini enfekte eden bir DNA virusdür. HPV FORUM SİĞİL FORUM HPV den Siğilden Kurtulanlar Yenenler. Tedavisi İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler HPV bir vürüstür Lezyonları, siğil […]

Devamını Oku

Bilinenler Yanlışmı

Bilinenler Yanlışmı? Hpv hakkında, Bilinenler Yanlışmı, hpv tedavisi, hpv tedavi merkezi, hpv tedavi merkezleri, hpv virüsü tedavisi, hpv hakkında bilinen yanlışlar, hpv hakkında. anahtar kelimeler. Bilinenler Yanlışmı 1- Hpv virüsü cilt yüzeyinde bir enfeksiyon ise neden tedavi edilemiyor. 2- Hpv virüsü cilt yüzeyinde bir enfeksiyon ise neden yakılarak yada dondurularak tedavi edilemiyor. Ve siğiller dahada çoğalarak çıkıyor. 3- […]

Devamını Oku

Hpv Hasta Ediyor

Hpv Hasta Ediyor Hpv Hasta Ediyor HPV’nin virüsü yaklaşık 20 türü genital siğillere yol açar. Bu siğiller vajinanın içinde veya dışında ve erkek cinsel organının üzerinde çıkar. HPV Bu bölgelerin yakınındaki cilde de bulaşabilir. HPV Genital siğiller vulvada veya rahim ağzında da oluşabilir. HPV’nin virüsü yaklaşık 15 türü anüs, rahim ağzı, vulva, vajina ve erkek […]

Devamını Oku