Genetik Hastalıklar Tedavide Tamamlayıcı Doğal Ürünler

Hpv’nin Kimliği

Hpv’nin Kimliği

Hpv’nin Kimliği Daha çok cinsel yolla bulaşan ve kadınlarda genital siğil, rahim ağzı ve vajina kanserine yol açabilen HPV Human papiloma virus enfeksiyonu virüsü, erkeklerde de penis, skrotum ve anorektal kanserlerin nedenleri arasında sayılıyor.

Oldukça yaygın görülen HPV vürüsü kolay bulaşır ve önemli sağlık sorunlarına neden olabilir. Ancak 200’e yakın türü bulunan virüsün en yayğın tiplerine karşı günümüzde aşılama yapılabilmektedir.

Piyasada bulunan iki ayrı HPV aşısı özellikle kansere neden olan yaygın vürüs tiplerinden korumaktadır.

Human Papilloma Virüs yani HPV ile serviks kanseri arasındaki ilişkinin sigara ile akciğer kanseri arasındaki ilişkiden daha güçlüdür. HPV enfeksiyonu geçiren kadınların rahim ağzı kanserine yakalanma riski yaklaşık 200 kat artmaktadır. HPV hem kadın hem de erkekte genital bölge kanserlerine yol açabilir aynı zamanda HPV baş- boyun kanserlerinin de gelişmesinde etkilidir. Virüsün, erkeklerde penis ve skrotum kanserlerinden de sorumlu olabileceğini düşünülmektedir.

Human papiloma virus enfeksiyonu HPV vakaların çoğunda kendiliğinden kesin belirleyici olur.
Daha önceden bir HPV enfeksiyonu olmaksızın rahim ağzı kanseri oluşmaz. Kanser tümör oluşmadan önceki aşamalar sırasında gelişir.
HPV’nin neden olduğu, tümörün oluşmasından önceki daha güçlü değişikliklerin tedavi edilmesi gerekir.

HPV FORUM SİĞİL FORUM
HPV den Siğilden Kurtulanlar Yenenler.

Tedavisi İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

HPV bir vürüstür Lezyonları, siğil benzeri normal siğiller değildir. HPV virüsünü Negatif etmek gerekir. Normal siğil olmadığı için Yakmayla, Dondurmayla, Lazerle, Asit içerikli damlalar ve krem ile geçmez. Cildinizi tahriş ettiğiniz için çoğalarak yayılır. 

İlgili Yazılar

Hpv İlişki Yaşamamış Kişilerde

Hpv İlişki Yaşamamış Kişilerde de Var. Hpv İlişki Yaşamamış Kişilerde de Var. kadın ve erkeklerde de Hpv virüsü bulaşabilir. Rahim ağzı kanserine neden olan HPV virüsünü erkeklere de kadınlara da bulaşabilir. Kadınlar erkeklere erkeklerden de kadınlara hpv virüsü geçebilir. Hiç cinsel ilişkiye girmemiş kişilere de bu hastalık Ortak kullanım alanları olan havuzlar, berber ve kuaförler, lavabo […]

Devamını Oku

Dilde Dudakta Siğil

Dilde Dudakta Siğil Dilde Dudakta Siğil, Baş ve boyun kanserlerinin çoğunlukla tütün ve alkol kullanımına bağlı geliştiği bilinmekle birlikte, ağız kanserlerinin %25’inin, boğaz kanserlerinin ise %35’inin HPV ile bağlantılı olabileceğini düşünülmektedir. Dilde-Dudakta-Siğil, Baş ve boyun kanserleri, genellikle geç aşamada belirti verirler. Ses telleri üzerinde gelişen kanserler ses kısıklığına neden olmaları nedeniyle erken tespit edilebilirler. Aksine, […]

Devamını Oku

İlişki Sonrası Duş Alın

İlişki Sonrası Duş Alın İlişki Sonrası Duş Alın,hpv virüsü olmaması için duş alın,hpv li bölge sık sık yıkayın,genital bölgeler sabunlayın,siğil olan bölgeleri temiz tutun. İlişki Sonrası Duş Alın Genital siğil Virüsü Hpv Cinsel ilişki sonrası hemen banyo, duş alıp sabun vs ile temizlenin.. Rahim ağzı kanserinden korunmak için cinsel yaşam bilincinin artması gerekiyor. Çok eşli […]

Devamını Oku