Genetik Hastalıklar Tedavide Tamamlayıcı Doğal Ürünler

Rahim Ağzı Kanseri

Rahim Ağzı Kanseri

Rahim Ağzı Kanseri Serviks kanseri önlenebilir bir hastalıktır. Smear Pap smear testiyle tarama sayesinde erken tanı ve etkin bir tedavi mümkündür.

Rahim Ağzı Kanseri Dünya Çapında Bir Sorun Dünyanın her tarafında kadınlar Rahim Ağzı Kanseri serviks kanserinden rahatsızdır. Rahim Ağzı Kanseri Dünya ölçeğinde 45 yaş altı kadınlarda en sık görülen 2. kanser türü, meme ve akciğer kanserinden sonra kanserden ölümlerin önde gelen 3. nedenidir. Dünya çapında 2 dakikada bir, bir kadın Rahim Ağzı Kanseri serviks kanserinden ölmektedir.

Rahim Ağzı Kanseri Tarama programları, serviks kanserinin azalmasında önemli bir etkiye sahip olmasına rağmen hala kadınlar serviks kanseri nedeniyle ölmektedir. Rahim Ağzı Kanseri Serviks kanseri Türkiye’de en sık görülen 8. kanser türüdür.

Rahim Ağzı Kanseri Serviksin Rolü Serviks rahim ağzı, rahimin vajene açılan dar boynudur. Rahim Ağzı Kanseri Serviks, aynı zamanda enfeksiyonların rahme ulaşmasını engellemeye yardımcı, önemli bir bariyer görevi de görmektedir. Rahim Ağzı Kanseri Gebelik sırasında Rahim Ağzı Kanseri serviks, bebeği rahim uterus içinde tutmaya yardımcı olmak için sıkıca kapalı durumda kalır.

Rahim Ağzı Kanseri Bebek doğmaya hazır olduğunda serviks yaklaşık 10 cm açılarak bebeğin geçmesine izin verir.
Rahim Ağzı Kanseri Serviks Kanseri Nedir?

Serviks hücreleri anormalleşip kontrolsüz bir şekilde büyümeye başladığında serviks kanseri oluşmaktadır.

Rahim Ağzı Kanseri Serviks Kanserinin Nedeni?

Rahim Ağzı Kanseri Serviks kanserinin nedeni, Rahim Ağzı Kanseri olan insan papilloma virüsüdür HPV. Yaklaşık 200 HPV tipi mevcuttur. Çoğu düşük riskli tipler olup ancak göz ardı edilebilir bir Rahim Ağzı Kanseri serviks kanserine yol açma riskine sahiptir.

Rahim Ağzı Kanseri Ancak yüksek riskli tipleri serviks kanserine yol açabilen anormal hücrelerin gelişmesine neden olabilmektedir. Gerçekten Rahim Ağzı Kanseri serviks kanseri olgularının çoğuna iki tip HPV HPV 16 ve 18 neden olmaktadır. Rahim Ağzı Kanseri Serviks kanseri olgularının aşağı yukarı % 70’inde bu iki tip bulunmuştur.

HPV FORUM SİĞİL FORUM
HPV den Siğilden Kurtulanlar Yenenler.

Tedavisi İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

HPV bir vürüstür Lezyonları, siğil benzeri normal siğiller değildir. HPV virüsünü Negatif etmek gerekir. Normal siğil olmadığı için Yakmayla, Dondurmayla, Lazerle, Asit içerikli damlalar ve krem ile geçmez. Cildinizi tahriş ettiğiniz için çoğalarak yayılır. 

İlgili Yazılar

Genital Siğil Nasıl Bulaşır?

Genital Siğil HPV nasıl bulaşır? Genital Siğil Nasıl Bulaşır?, Hpv virüsü, Genital siğil tedavisi, Genital siğiller, Genital siğile kesin çözüm, Kesin Tedavisi, Hemen kurtul, Siğil yorumları. Genital Siğil HPV nasıl bulaşır? HPV cinsel temas ile bulaşır. Genellikle vaginal ve anal, bazen de oral cinsel ilişkiyle bulaşma olmaktadır. Çoğunlukla herhangi bir belirti vermediği için, çoğu erkek […]

Devamını Oku

Siğil Nasıl Bulaşır?

Siğil Nasıl Bulaşır? Siğil Nasıl Bulaşır? siğil tedavisi, siğil için önlemler, siğil görüntüleri, siğil resmi, siğil için en son gelişmeler, siğil tedavisi, siğil için kesin çözüm. Siğil Nasıl Bulaşır? cinsel temas ile bulaşır. Genellikle vaginal ve anal, bazen de oral cinsel ilişkiyle bulaşma olmaktadır. Çoğunlukla herhangi bir belirti vermediği için, çoğu erkek ve kadın hiç […]

Devamını Oku

Genital Siğil Bulguları nelerdir?

Genital Siğil Bulguları nelerdir? Genital Siğil Bulguları nelerdir? Genital siğiller, yumuşak , et kıvamında lezyonlardır. Genital siğil lezyonları kabarık , parmaksı çıkıntılardan oluşabildiği gibi genital siğillerin bazıları düz, kabartısız olabilirler. Genital siğiller çok küçük lezyonlarını çıplak gözle görülmesi zor olabildiği için muayene sırasında büyüteç veya büyütmeli gözlükleri kullanmak faydalı olur. Genital siğiller iyileşmeyen penis lezyonları, […]

Devamını Oku